Foto voor website2Mijn naam is Nettie van der Kruk en ik woon in Zoetermeer.

Na mijn studie Agrarische Bedrijfskunde en afstudeerrichting Financieel Economisch Management aan de CAH in Dronten ben ik vanaf 1993 onder andere gaan werken bij een verzekeringsmaatschappij, waar ik mijn Assurantie A en Woningfinanciering II heb gehaald. Voor deze studie heb ik de MEAO afdeling bedrijfsadministratie gevolgd.

Sinds 2003 heb ik financiële werkervaring opgedaan bij een accountants- en een administratiekantoor. Hier heb ik de theorie in praktijk kunnen brengen. Bij deze kantoren heb ik het vak van financieel medewerker verder kunnen verdiepen en uitvoeren.

“Nettie is een ter zake kundige vrouw die altijd klaarstaat om uit te leggen welke regelingen er bestaan voor startende ondernemers. Zij illustreert dat met keurige A4-tjes met antwoorden op mijn vragen. Daarnaast is zij altijd attent en een prettige dame om mee samen te werken.”

– Martha Pelkman Tekstbureau DrsPee

Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Mijn passie ligt bij het kloppend krijgen van een boekhouding en het invullen van formulieren voor de belastingen, de jaarrekening en de btw-aangifte.

Ik ben accuraat en heb een goed cijfermatig inzicht waardoor ik de juiste persoon ben om uw administratie op orde te brengen en te houden.