mappen voor administratieBent u net een bedrijf gestart of wilt u gaan starten? Doet u als ZZP-er zelf de administratie, maar vindt u het een lastige en tijdrovende bezigheid? Ik kan u hierbij begeleiden.

Bijvoorbeeld bij het inschrijven in de Kamer van Koophandel, bij het aanvragen van een VAR-verklaring (vanaf 2015 BGL-verklaring) en bij het opstarten en afhandelen van uw administratie.

“Nettie kwam in mijn visier toen zij bij mij een cursus volgde. Ik zocht ondersteuning voor mijn administratie en besloot met haar in zee te gaan. Zij verdiepte zich in mijn boekhoudpakket en kan zeer geconcentreerd werken naast mij op kantoor. Je hoeft haar maar 1x iets uit te leggen hoe JIJ dit doet, zij schrijft dit op en pakt de volgende keer haar aantekeningenboek erbij. Heerlijk! Echt ideaal als je als doorstarter behoefte hebt aan ondersteuning in de administratie, zodat jij je kan concentreren op je belangrijkere taken in de onderneming”

Barbara Rijskamp Rijskamp Fiscaal

Administratie: bonnetjes in een schoenendoos

Is uw administratie verworden tot het uitzoeken van de bonnetjes in een schoenendoos? Zit u aan het einde van het kwartaal te ploeteren boven uw administratie? Krijgt u het warm van alle regelingen? Wilt u zich eigenlijk gewoon weer bezighouden met uw core-business?

Ik kan ervoor zorgen dat uw administratie geheel up to date wordt en blijft. Ik kan op locatie uw administratie verzorgen zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. U hoeft zich geen zorgen meer te maken. Na verwerking heeft u direct inzage in het bedrijfsresultaat van dat moment.

Tevens kan ik uw aangifte omzetbelasting en uw aangifte inkomstenbelasting indienen en uw jaarrekening opmaken.

 

Ook regel ik uw salarisbrieven, bereken de loonheffing van uw personeel, kortom: ik kan uw volledige loonadministratie verzorgen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor informatie of een afspraak of vul het contactformulier in.