uitbesteden van uw administratiekantoorHeeft u voor uw administratiekantoor eigenlijk teveel werk, maar is het te weinig om iemand fulltime in dienst te nemen? Ik kan ervoor zorgen dat de administratie van uw cliënten weer wordt bijgehouden. U kunt mij inhuren als freelancer voor € 37,- per uur.

Tevens kan ik de jaarrekening en de belastingaangifte voorbereiden zodat u dit alleen nog hoeft te controleren. U bent weer bij en uw cliënten weten weer hoe het ervoor staat met hun bedrijf.

“Ik was erg blij met je inzet vanwege je kennis en inzicht op dit gebied. Hierdoor was je in staat snel zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren die bij ons tijdelijk stil kwamen te liggen.”

– Aldo Verheijen AGV Administraties

Wilt u (een deel van) uw administratiekantoor uitbesteden?

U kunt mij tijdelijk inhuren. Ik heb veel ervaring met de pakketten Elsevier Fiscaal, SnelStart, Twinfield, King, Afas en Reeleezee.

“We zijn erg blij met je inzet en vakkennis. Je leert snel nieuwe dingen aan en kan werken met diverse programma’s.

Naar volle tevredenheid heb je ons geholpen met het verwerken van de administraties van verschillende van onze klanten. Doordat we gebruik mochten maken van jouw diensten, zijn er bij ons geen achterstanden ontstaan.

Je bent een fijne collega om mee te werken en we waarderen met name je enthousiasme en veerkracht. We hebben met veel plezier met je samengewerkt.”

– Martin Laimbock Administratie en belastinggilde B.V.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor informatie of een afspraak of vul het contactformulier in.